Leerwerkbedrijf

Iedereen is uniek

‘Werk vinden’ in onze samenleving is niet voor iedereen even eenvoudig. Sommigen krijgen weinig of geen kansen op de gewone arbeidsmarkt.
Met deze mensen gaan wij aan de slag.

Het verkrijgen en behouden van een job zien we als een absolute voorwaarde voor een actieve deelname aan de maatschappij en als een uitweg uit, schijnbaar uitzichtloze, armoedesituaties.

Door de diversiteit van de verschillende tewerkstellings- en opleidingsstatuten kunnen we maatwerk leveren. Elke medewerker krijgt een doorgedreven opleiding, begeleiding op de werkvloer en een persoonlijk ontwikkelingsplan. Voor sommige medewerkers ligt de nadruk op algemene arbeidsattitudes, anderen hebben dan weer nood aan een specifieke opleiding of een sollicitatietraining.

Elke medewerker in de organisatie is uniek en samen zoeken we naar de juiste aanpak. We trachten zoveel mogelijk een reële werkomgeving te benaderen. We verwachten professionaliteit, kwaliteit en betrokkenheid van onze medewerkers. We bieden hen mogelijkheden om samen te werken, ruimte om te groeien, respect en vooral...een nieuwe kans! 

 

Limburgs Leerwerkbedrijf

Het HGCL is onderdeel van het Limburgs Leerwerkbedrijf

Het Limburgs Leerwerkbedrijf is een samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties.
Dit samenwerkingsverband bundelt een gamma aan expertise m.b.t. het begeleiden en re-integreren van kansengroepen op de arbeidsmarkt.


meer info:
http://www.llwb.be

Comments